Vrei sa-ti achizitionezi un prafum insa nu stii ce anume ti se potriveste?

Atunci cand vorbim despre parfumuri, am putea foarte usor sa spunem ca vorbim despre personalitati. Fiecare aroma de parfum in parte este menita sa contureze o personalitate cat mai bine. Parfumurile sunt acele elemente care, alese corect vin perfect in completarea vestimentatiei, de acea este esential sa le acordam putin timp atunci cand le alegem pentru a putea crea efectul dorit in ochii celorlalti.

Parfumuri femei – Canar.ro

Alegerile in materie de parfumuri insa se pare ca nu au fost niciodata usoare avand in vedere ca suntem atatea personalitati si exista atatea arome de parfum. Expertii de la magazinul online Canar, magazin care detine o serie de arome de parfumuri ne dau cateva sfaturi cu privire la cum anume trebuie sa alegem parfumurile atunci cand suntem pusi in situatia de a alege unul singur dintr-atatea sute aflate pe raft.
Rabdarea este punctul forte al unei alegeri bune. Cu alte cuvinte, este recomandat sa nu iti achizitionezi parfumul atunci cand esti foarte grabita si nu ai suficient timp pentru a testa mai multe arome. Asadar, alege o zi in care esti relaxata si in care esti dispusa sa petreci cateva ore prin magazinele de specialitate. Atunci cand alegi sa testezi parfumul, incearca sa nu testezi mai mult de 3 arome pe moment avand in vedere ca simtul olfativ se suprasolicita foarte usor. Mai mult decat atat, alege sa te parfumezi pe zone precum cea a gatului sau a incheieturilor mainii, acolo unde pulsul se simte mai accentuat.
Un alt aspect important de retinut este acela ca o anume aroma de parfum poate mirosi coplet diferit de la o persoana la alta. Asadar nu este recomandat sa iti cumperi un parfum pe care il are si prietena ta inainte de a-l testa deoarece s-ar putea sa constati ca acesta miroase complet diferit atunci cand pulverizezi pe pielea ta. Aceasta diferenta este data in general de faptul ca fiecare corp in parte are aromele sale naturale care in combinatie cu cea a parfumului ales, rezultand astfel aroma pe care o simtim.
Personalitatea joaca un rol esential in alegerea parfumului avand in vedere ca acesta o poate contura foarte bine daca este ales corect. Asadar, inainte de a-ti alege un parfum analizeaza foarte bine tipul de personalitate pe care il ai. Daca ai o personalitate ceva mai calma si iti place mereu sa-ti petreci timpul in aer liber, atunci aromele fresh sunt cele mai potrivite. In cazul in care vrei mereu sa fi eleganta, aromele ceva mai puternice precum cele orientale sau lemnoase sunt lucrul de care ai nevoie.

Niciun comentariu.

Lasa un comentariu