Vezi edtitiile catalogului Avon

Avon reprezinta o firma de cosmetice si accesorii pentru doamnele, domnisoarele si domnii care isi propun sa schimbe lumea prin frumusete. Totodata, Avon reprezinta o comunitate de persoane care cauta modalitati de a pune in valoare frumusetea, evidentiand cu ajutorul cosmeticelor atuurile sau mascand micile imperfectiuni. Mii de persoane s-au convins deja de beneficiile pe care Avon le ofera si, pe langa faptul ca sunt clienti fideli ai acestei companii, aleg sa devina reprezentanti.

Carierele Avon – o solutie pentru cei care vor sa castige bani lejer

Toate persoanele care vor sa gaseasca o modalitate de castiga bani fara a depune eforturi substantiale sau de a-si rotunji veniturile, o pot face optand pentru o cariera in domeniul Avon. Acesta poate reprezenta fie un job full time, fie o activitate care poate fi practicata cu placere in timpul liber. Si este mai simplu decat pare.

Tot ce trebuie facut este prezentarea catalogului cu produse cunoscutilor, recomandand oferte si mizand pe calitatea si pretul avantajos al acestora. De exemplu, se poate apela la un speech de genul „In catalogul Avon c16 avem o oferta foarte buna la rimelul care are rolul de a va face genele sa capete volum, iar privirea sa devina una cu adevarat seducatoare.” sau „Va recomand sa nu ratati pretul promotial al rujului de culoare rosie care se geseste in catalogul Avon c17”.

De cele mai multe ori, clientii cei mai fideli se dovedesc chiar persoanele apropiate. Tocmai de aceea, un reprezentant care isi doreste sa aiba succes, trebuie sa poarte in permanenta in masina sau in geanta catalogul  Avon cu produse si sa stie cum evidentieze beneficiile pe care acestea le aduc. Colegii de la serviciu, de la liceu sau facultate, prietenii si vecinii sunt adesea interesati de astfel de cosmetice. Oricine are nevoie, pana la urma, de o crema hidratanta, de un gel de dus sau de o lotiune de protectie solara. De ce sa nu aleaga niste produse de calitate, asa cum sunt cele din gama Avon?

In functie de valoarea comenzii plasate, reprezentatul se poate bucura de anumite avantaje: reduceri pentru anumite produse, comision din comenzile plasate si cadouri. Este recomandat, totodata, ca cel care devine consilier in frumusete Avon sa-si creeze o ierarhie. Acest lucru inseamna ca si el trebuie sa convinga alte persoane sa devina reprezentanti, ajutandu-le sa plaseze comenzi si sa atinga anumite praguri, pentru a putea beneficia deavantajele oferite.

Insa, asta nu e tot. Avon nu inseamna doar o modalitate de suplimentare a veniturilor pentru persoanele care cred in frumusete. Astfel, gama produselor este una extrem de variata: de la geluri de dus cu arome fructate, pana la esarfe care impodobesc cochet gatul celor care le poarta sau pantofii stiletto care transforma o tinuta banala intr-una cu adevarat speciala.  O alta initiativa demna de mentionat a acestei companii, care se bucura deja de popularitate la nivelul tarii noastre, este sprijinirea luptei impotriva cancerului la san. In fiecare catalog Avon se gasesc o serie de produse speciale (cani, agende, pixuri, esarfe, mascote, tricouri si lista poate continua) care contin simbolul luptei impotriva acestei boli necrutatoare si din a caror vanzare se obtin venituri pe care Avon le doneaza in proportie de 100%. Din aceste venituri este cumparata aparatura medicala necesara preventiei si depistarii la timp a acestei forme de cancer.

Niciun comentariu.

Lasa un comentariu