Unde sa mergem in seara asta? Newton Bar

Newton Bar este structurat pe doua nivele, etajul superior conferind atmosfera unei cafenele gata sa se transforme seara într-un bar în toata puterea cuvântului, iar subsolul se prezinta ca un loc ideal pentru petreceri, canapelele si scaunele din piele veritabila invitându-l parca pe Sir Newton sa participe în fiecare seara. Acolo au loc deseori petreceri private, cu muzica si dans.Prin serviciul catering Bucuresti ai acces la meniurile deosebite in cel mai scurt timp.
Ti-am facut pofta de un cocktail? Da fuga la Newton Bar, pe Str. Jean-Louis Calderon 56, locul în care vei avea parte de distractie „inteligenta”.
Barul Control este împartit în patru zone, de unde poti alege în cadrul careia dintre ele vrei sa stai si sa socializezi cu prietenii : o zona pentru concerte (aparent neîncapatoare pentru câti clienti iau parte la concerte), o sala alaturata si doua baruri ticsite de sticle de bauturi (unul la intrare si al doilea în încaperea de lânga cea pentru concerte).
La Papiota este un bar „altfel” din Centrul Vechi al Capitalei. Este un bar ce imbina masinile de cusut si amintirile din copilarie, cand bunica cosea la masina de cusut clasica, cand asistam la încurcarea atei încapatanate în acul masinii sau chiar la caderea curelei de pe roata care pune masinaria în functiune.
Ai auzit de bucataria urbana? Daca raspunsul tau e negativ, afla ca vorbim despre un proiect gastronomic care combina valorile traditionalei bucatarii românesti cu know-how-ul celei internationale la Madame Pogany. Rezultatul este un meniu de doua pagini, plin de supe, salate, preparate din carne si peste, rissoto si paste, dar si deserturi de îti ploua în gura.
La Hard Rock Cafe din România, de exemplu, gasim pantalonii lui Prince, chitara lui Iommi de la Black Sabbath, haina Tinei Turner, obiecte ale Beatles-ilor, palarii, cizme, discuri de aur si de platina, multe postere si fotografii, o colectie impresionanta de articole valoroase.

Niciun comentariu.

Lasa un comentariu