Un nou site de jocuri cu masini a fost lansat!

Este vorba de site-ul jocuricumasiniok.com, un proiect tanar dar ambitios, dezvoltat de o companie de web design cu o afinitate catre lumea online si catre dezvoltarea tehnologica si intelectuala a copiilor de pretutindeni. Desi site-ul este online de mai putin de o saptamana, a inregistrat deja mii de vizitatori care, impresionati fiind de calitatea joculetelor pe care le-au gasit aici, au petrecut ore intregi conducand masini de mare viteza, evitand obstacole sau executand sarituri de mare risc pe pante abrupte.

De ce un site de jocuri cu masini?

“Pentru ca atat eu, cat si o mare parte dintre colegii mei am fost socati sa observam in repetate randuri calitatea ce lasa de dorit a celor mai multe site-uri romanesti de jocuri pentru copii. Cu totii ne-am lovit de aceasta problema in incearcarea de a petrece timp de calitate cu familia. Prin urmare, am simtit nevoia de a dezvolta un site de calitate pentru copii, tinand cont de experitza noastra in domeniul online, dar si de feedback de mare calitate direct de la publicul tinta: copiii nostri.” – a declarat Laurentiu Toma, Project Manager al site-ului jocuricumasiniok.com.

Datorita consilierii “specializate” de care au beneficiat dezvoltatorii site-ului pe parcursul intregului proiect – opiniile si experientele fiilor si fiicelor de diferite varste – site-ul ofera una dintre cele mai pozitive experiente de pe web cand vine vorba de jocurile cu masini. Calitatea acestuia este ireprosabila, design-ul este simplist insa de efect, iar viteza de raspuns este una dintre cele mai mici.

Planurile de viitor

“Pentru viitor, ne-am propus sa investim mai mult in promovarea site-ului. Desi s-a bucurat de un succes deosebit inca de la inceput, suntem convinsi ca exista un numar mult mai mare de copii si adulti care ar aprecia eforturile depuse si rezultatul exceptional – de care suntem deosebit de mandri si nu ne ferim sa recunoastem asta. Un alt element pe care vrem sa il imbunatatim este numarul de aplicatii (jocuri) disponibile. Desi avem posibilitatea de a va oferi mai multe jocuri fara un efort considerabil, ne dorim ca acestea sa fie de cea mai buna calitate.” a declarat Laurentiu Toma in finalul interviului.

 

Niciun comentariu.

Lasa un comentariu