Tricouri personalizate in functie de personalitate

Un tricou personalizat reprezinta o forma speciala de exprimare a ideilor unei persoane, pe langa faptul ca iti ofera un grad mai mare de confort. Ideile de design pentru un tricou sunt atat de multe, de variate si de unice, incat enumerarea tuturor acestora este practic imposibil.

Tricoul este un obiect vestimentar pe care oricine si-l poate permite, pentru ca de obicei este ieftin. Cele mai intalnite modele prezinta nasturi, buzunare, gulere si au maneci scurte. In ultimele decenii, acestea au devenit populare datorita libertatii de exprimare pe care o ofera. Este usor de observat care tricouri poarta mesaje cu semnificatii variate. Mesaje pro – mediu, idei religioase sau anti – religie, aluzii pe tema politicii, citate literare, momente istorice, referinte muzicale sau mesaje comice, obiecte care iti amintesc de copilarie ca biciclete copii  – lista posibilitatilor de personalizare tricouri ieftine este inepuizabila. Sa printezi un tricou cu un design pe care il alegi tu reprezinta o alegere destul de simpla si de economica, oferindu-ne oportunitatea de a ne exprima trairi si idei pe care, poate, in alte conditii, am ezita sa o facem.

Ideile pentru design–ul tricourilor au provocat si cauzat multe reactii diferite de la fiecare membru al societatii. Unele idei sunt considerate ca fiind ofensatoare, imorale sau neetice, cei care le poarta fiind priviti cu ochi rai. Din punctul de vedere al celui care poarta tricoul, insa, acesta nu face decat sa foloseasca o alta modalitate de a-si exprima gandurile, trairile, ideile si sentimentele fata de societate, considerand ca ia atitudine, lucru care il face sa fie apreciat de altii.

Idei comune pentru personalizare tricouri

Exista categorii variate in care ideile de personalizare tricouri pot fi clasificate. Pentru a prezenta o intreaga colectie care se poate intalni de-a lungul Pamantului, timpul nu ar fi de partea noastra, insa cele mai elementare dintre aceste categorii pot fi numite aici. Tricourile personalizate sunt ieftine si pot fi realizate pentru a satisface toate pretentiile.

Politic. Cele mai intalnite mesaje de pe tricouri au natura politica. Starea politica din tara va provoca reactii importante din partea maselor, tricourile fiind un mod de a-si exprima aprobarea sau dezaprobarea fata de aceasta. Fii controversat si alege sa incluzi si imagini pentru a-ti face cunoscuta parerea.

Religios. Nu trebuie sa te declari foarte critic, deoarece ofensarea sentimentelor religioase este un lucru care nu este foarte popular. Fii comic pentru tine si cei din jur, insa incearca sa nu faci o legatura intre religie si obscenitate.

Literatura. Poti sa alegi pentru personalizare tricouri sa citezi un autor faimos, o replica celebra sau o anecdota amuzanta pentru a obtine mai multa atentie.

Mediu. O alta idee populara care poate fi intalnita des astazi il reprezinta mesajele de mediu, precum cele legate de incalzirea globala sau conservarea anumitor specii de animale fiind optiuni foarte populare.

Oameni celebri. Printeaza fata unei persoane celebre pe un tricou. Aceasta personalitate poate sa fie oricine, de la vedeta ta preferata, modelul tau in viata sau chiar un membru al familiei. Cele mai celebre si des intalnite celebritati care pot fi regasite pe tricouri sunt Che Guevara, Audry Hepburn, Madonna, Marilyn Monroe si Rihanna.

Generatiile noi folosesc design–uri controversate si rebele pentru a-si exprima individualitatea si pentru a-si face cunoscute opiniile, fiind, in acelasi timp, la moda, fie ca modelul prezinta un citat celebru, o personalitate istorica sau o celebrare a copilariei, precum biciclete copii sau papusi de portelan.

Niciun comentariu.

Lasa un comentariu