Site-ul web – instrument puternic de marketing online

Prin intermediul realizarii unui site web iti faci intrarea in mediul online. Site-ul functioneaza online si este compus din mai multe pagini cu tematici diferite, al caror scop este de a prezenta userilor ceea ce tu ai de oferit. Asadar, putem spune ca scopul realizarii site-ului web este pur promotional. Astfel, realizarea site-ului web devine un instrument de marketing online important.

Cum imi realizez un site web

Pentru cei umblati cat de cat in mediul online, platformele gratuite de hosting nu sunt o nouatate. Acest tip de platforme promit realizarea unui site web. Si culmea! Gratuit! Pentru ca stim ca pe multi bucura ideea gratuitatii, trebuie sa stiti ca aceasta optiune de realizare a site-ului web este total ineficienta si denota o lipsa crasa de profesionalis, ceea ce- cu siguranta- are sa dauneze afacerii tale, clientii pierzandu-si increderea in tine si serviciile tale.

Astfel, recomandam ca pentru realizarea site-ului web sa apelezi la servicii profesionale.

Teamweb- firma profesionala de webdesign

Teamweb este o firma din Bucuresti, specializata pe webdesign. Avand o experienta vasta in domeniu, confirmata de protofoliul bogat de clienti, Teamweb se recomanda drept cea mai buna optiune pentru realizarea site-ului tau web.

Alegand sa lucrezi cu Teamweb pentru realizarea site-ului web, te vei bucura de un succes impresionant.

Teamweb, plecand de ideea calitatii si a eficientei, incepe procesul de realizare site web prin analiza in detaliu atat a afacerii tale, cat si a concurentei si targetului fixat. Astfel, se face primul pas catre realizarea site-ului web.

De aici incolo, poti fi sigur ca Teamweb se ocupa de realizarea site-ului web intr-un mod profesionist,reusind sa transmita mai departe, prin webdesign, filosofia ta de afaceri si sa expuna in fata clientilor atuurile acesteia.

Serviciile de realizare site web oferite de Teamweb iti promit o eficienta crescuta, punandu-te in atentia clientilor, dar si a potentialilor parteneri de afaceri.

Alege sa te bucuri de milioane intregi de clienti, apeland la serviciul de realizare site-uri web oferit de Teamweb.

Un comentariu pentru “Site-ul web – instrument puternic de marketing online”

 1. Cristian Maftea
  7 noiembrie 2016 at 9:32 am #

  Sa va feriti de firma asta de web design teamweb.ro. Site-ul lor este infectat cu malware (virusi, troieni etc) si puteti sa va fie furate datele personale, de card etc.
  Site-ul acesta a fost testat cu Google safe browsing, sucuri sitecheck, esset nod 32, bitdefender etc.
  Daca nu sunt in stare sa aibe grija de propriul site cum va asteptati sa faca site-uri de calitate. Nu e problema Romania e plina de „experti” din astia in web design.
  Sper sa va fie cu folos acest comentariu.

Lasa un comentariu