In sfarsit, un smartphone pe gustul meu!

Smartphone-ul revolutionar Samsung Galaxy Note 4

Smartphoneurile au ajuns sa fie ceva ce aproape fiecare om are sau isi doreste sa aiba. E mic, practic si poti accesa cu usurinta date pe care in mod normal le accesezi folosind un calculator sau un laptop. Lucrurile nu se opresc aici, iar marii producatori sunt intr-o continua lupta pentru suprematie. Fiecare incearca sa isi faca telefonul cat mai user-friendly si reusesc sa faca asta din mers. Acest Samsung Galaxy Note 4 este un bun exemplu de telefon care a reusit sa devina mai bun in urma unui update de soft.

Aceste update-uri de soft schimba destul de drastic modul in care functioneaza telefonul tau, iar principalele schimbari sunt de natura vizuala. Meniul este cu totul nou, iar performantele gadgetului se modifica. Ultimul update de acest gen este Lolipop 5.0, care pentru Samsung Galaxy Note 4 a venit cu multe schimbari, dar nu toate foarte bune.

Pe langa cateva feature-uri create special pentru a controla mai usor telefonul, cum ar fi optiunea a ramane intr-o aplicatie chiar daca primesti un telefon, update-ul Lolipop a afectat Samsung Galaxy Note 4. Utilizatorii s-au plans ca odata cu instalarea noului soft au avut probleme mari cu bateria. Mai exact, din senin bateria se consuma chiar daca nu erau in functiune aplicatii care sunt cunoscute pentru a consuma bateria. Problema s-a rezolvat odata cu lansarea unui nou update, Lolipop 5.1, in urma caruia utilizatorii s-au bucurat de faptul ca telefonul lor nu mai avea probleme cu autonomia bateriei. Mai mult decat atat, acestia au semnalat si faptul ca smartphone-ul se misca mai bine, iar performantele sale sunt mai bune.

In concluzie, inteligentul telefon Samsung Galaxy Note 4 ramane unul dintre cele mai bune telefoane de pe piata la ora actuala, in ciuda micilor probleme pe care le-a avut cu update-ul de soft.

 

Niciun comentariu.

Lasa un comentariu