Servicii

Comunicate-Presa.Net este una dintre cele mai importante solutii in ceea ce priveste publicarea si distribuirea comunicatelor de presa. Lansata din dorinta de a va ajuta sa va promovati serviciile, produsele si eventualele promotii, platforma noastra va pune la dispozitie numeroase facilitati si va garanteaza o vizibilitate sporita in mediul online. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne trimiteti comunicatul de presa prin intermediul formularului disponibil pe site, echipa noastra de editori urmand a-l publica in decursul a maxim 24 de ore.

Tarif unic de publicare comunicat de presa: 9€

Avantajele publicarii unui comunicat de presa:

  • Publicarea unui comunicat de presa pe site-ul comunicate-presa.net se face extrem de rapid. Utilizati solutia de expediere a continutului si unul dintre editorii nostri va vor publica materialul publicitar in maxim 24 de ore de la receptionarea solicitarii.
  • Toate comunicatele de presa sunt verificate cu atentie si sunt publicate intr-o categorie adecvata, in stransa concordanta cu domeniul dvs de activitate, in acest fel fiind mult mai simplu pentru ca utilizatorii sa va gaseasca materialul.
  • Vizibilitate sporita in mediul online, media vizitatorilor zilnici a site-ului comunicate-presa.net fiind de aproximativ 1000 de jurnalisti, webmasteri sau cititori fideli.
  • Aveti oportunitatea ca fiecare comunicat de presa trimis sa promoveze un produs sau serviciu, regulile noastre neimpunand un anumit tip de promovare contextuala.
  • Se pot include pana la doua link-uri externe in fiecare comunicat de presa, unul catre site-ul companiei si unul catre un cont al retelelor sociale aferente.
  • Distribuim comunicatul in toata reteaua noastra de site-uri si pe paginile retelelor sociale pentru a creste vizibilitatea fiecarui material publicat.
  • In subsolul comunicatelor de presa aveti posibilitatea sa afisati detaliile dvs de contact(email, adresa, telefon, program de lucru, adresa web).
  • Fiecare comunicat de presa poate fi alcatuit atat din continut de tip text cat si din diverse materiale multimedia(foto/video).
  • Oferim garantia unei vizibilitati sporite, pe termen nedeterminat, in termenii si conditiile impuse specificandu-se in mod evident ca materialele platite vor fi afisate pentru o perioada de timp nedeterminata.

Aveti intrebari la adresa celor enuntate anterior? Va rugam sa ne contactati utilizand formularul disponibil pe site.