Scurt ghid pentru parierea online (fotbal)

Daca ar fi sa realizam un clasament al pariurilor online din toate domeniile, cele mai populare ar fi: „pariuri online sportive”. Pentru a paria in acest domeniu, avem 3 optiuni: victoria echipei locale(1), victoria echipei ce joaca in deplasare (2) sau victoria “nimanui”, adica egal (x).

Intr-un meci de fotbal, unde rivalii sunt la un nivel ridicat, cotele variaza, dar in mare parte se invart intre 3.30 si 4.10 (€).

Majoritatea persoanelor pariaza pe o victorie, si prea putini pe un egal, care, de multe ori se dovedeste a fi varianta cea mai benefica. Bineinteles, in cazul in care una dintre echipe se indeparteaza (la scor) de cealalta, egalul nu mai este o varianta potrivita. In cazul in care nu suntem prea familiarizati cu pariurile, oricand putem s-apelam la site-urile ce sunt pe nisa sportiva, care, majoritatea ofera: ponturi pariuri, meciuri live, case de pariuri…

In continuare as dori sa vorbesc despre cativa factori care trebuie luati in evidenta, in momentul in care dorim sa pariem, pentru a castiga un meci de fotbal:

a)Cine joaca? Cine nu? Este important sa stim ce jucator va juca si ce jucator nu va juca.

b)Cum este moralul echipei? O echipa ce are in spate cateva infrangeri consecutive va fi mai usor de infrant, in timp ce una care are majoritatea meciurilor castigate va fi mult, mult mai greu de invins.

c)Motivare? Exista? Sa iesi cu tot arsenalul pe teren, nu este totuna cu a iesi relaxat, stiind ca meciul e ca si castigat. In comparatie cu o echipa relaxata, o echipa ce necesita puncte, intotdeauna va intra ca  glontul pe teren, incercand sa obtina punctele necesare.

Sa presupunem ca joaca doua echipe bunicele, gen Arsenal vs Chelsea. Intr-un asemenea meci, cotele vor fi destul de mici, iar daca pariem pe una dintre cele doua echipe, mai mult ca sigur c-avem sanse sa pierdem banii investiti.

De aceea, cum spuneam undeva mai sus, si egalul este o buna varianta (un bilet pe Arsenal + unul pe egal). Un exemplu viu pe care-l pot da, este meciul de ieri (23.12.2013), dintre cele doua echipe, unde rezultatul a fost… exact, egal (0 – 0).

Niciun comentariu.

Lasa un comentariu