Posetele la comanda, o adevarata afacere

Manati de dorinta de a face bani, din ce in ce mai multi designeri s-au indreptat catre productia de serie, catre lucrarile realizate pe banda si din ce in ce mai putini catre creativitate, catre productia de posete la comanda, unicat. Totusi, acest domeniu poate sa confere un avantaj competitiv deosebit, pentru ca astazi, indiferent de domeniul in care activezi, trebuie sa te diferentiezi si ce poate fi mai diferit decat o poseta creata special pentru tine, pe culorile dorite de tine sau pe combinatia de culori dorita de tine.

Acest lucru, din punctul de vedere al designerilor, al atelierului de creatie poate fi un mare avantaj pentru ca permite largirea bazei de clienti si deservirea acesteia prompt, indiferent de cererile inaintate. Practic, aproape orice comanda poate fi onorata, problema stocurilor nemaiputand fi pusa.

Totodata, acest lucru poate constitui si o oarecare problema prin prisma timpului de rezolvare a solicitarii, altfel spus, una e sa livrezi o geanta de piele deja creata si existenta pe stoc si alta este sa creezi o geanta la comanda. Timpul de realizare este altul, efortul este altul, iar pretul, pentru a fi competitivi, de multe ori ramane acelasi cu al unei genti de serie.

Aici trebuie sa facem diferenta intre o geanta realizata la comanda in baza unui sablon preexistent, unde clientul poate opta pentru culoare, pentru materilul folosit (piele naturala, piele tip velur,etc) si o geanta din categoria handmade, unde nivelul de personalizare poate fi foarte mare, iar pretul, bineinteles, pe masura, fiind masura nivelului de personalizare.

Oricum am privi acest lucru, crearea unei genti la comanda poate fi o afacere buna, permitand multor ateliere sa supravietuiasca unor perioade dificile sau, mai mult, sa prospere, permitandu-le sa isi gaseasca o pozitionare proprie pe piata gentilor de piele. Exista un numar mare de mici ateliere de marochinarie gata sa produca la comanda o colectie de genti de dama de piele naturala dupa ultimele tendinte in materie, tentinte aliniate trendurilor internationale.

De aceea, magazinul online Alesa.ro a decis sa se indrepte catre aceasta piata pentru a oferi posete de piele la comanda clientelor care doresc sa fie unice, deosebite si elegante in acelasi timp. Consideram ca am facut cea mai buna alegere, pentru ca in acest fel putem aduce bucurie pe chipul doamnelor in cautarea accesoriului perfect, in cautarea gentii perfecte care sa ii completeze tinuta in cel mai frumos mod.

Niciun comentariu.

Lasa un comentariu