Montam folie auto Llumar in Brasov si nu numai

Suntem Glass Tuning din Brasov si avem peste 11 ani in experienta colantarii auto si nu numai. Printre serviciile noastre veti regasi : aplicari de folii auto Llumar (cel mai cunoscut brand din lume pe acest domeniu), folii cladiri, colantari auto la cele mai inalte standarde de calitate, oferta generoasa de jante si anvelope pentru aproape orice tip de autoturism, detailing auto, montare de sisteme de alarme, reconditionare de faruri, reparatii de parbrize si altele.

Acum, insa, va vom aduce in discutie si ne vom axa mai mult pe unul dintre serviciile noastresi anume aplicarea de folii pe cladiri.

Departamentul nostru care se ocupa de aplicarea foliilor pe cladiri vine in fata dumeavoastra cu o oferta bogata, vasta si variata de folii arhitecturale. Sunt mai multe motive pentru care ati putea sa va ganditi serios sa va montatifolie pe o cladire. Dintre acestea putem aminti doar faptul ca aceasta folie va protejeaza de razele si caldura soarelui, ofera un grad de siguranta sporit bunurilor si persoanelor sau asigura intimitatea necesara.

Desi foliile au grosimea cuprinsa intre 100 si 300 de microni, acestea au capacitatea de a ne feri de accidente neplacute (casnice sau nu) precum si de infractori

Din punct de vedere optic, avand un adeziv de cea mai buna calitate, folia Llumar asigura o claritate si o siguranta ridicata. Aceste folii pot fi montate in special acolo unde dorim scaderea riscului de vandalism, accidente sau efractie. Sunt perfecte pentru scoli, spitale, birouri, magazine, institutii sau pur si simplu la dumeavoastra acasa.

De asemenea, daca pentru geamurile noastre de la birou sau de acasa dorim un model deosebit, foliile Llumar pe care noi le aplicam va ofera un numar vast de modele si culori. De asemenea imita perfect geamul sablat doar ca la un cost mult mai mic si foarte usor de intretinut. Avem o gama variata deculori si modele( patrate, dungi sau alte forme geometrice).

Cum am spus si mai sus, puteti alege sa va colantati geamurile cu foliile Lumar si pentru protectia solara (denumite si folii reflexive). Este bine cunoscut faptul ca pierderea sau acumularea de caldura, se face cel mai mult la nivelul geamurilor. Folia Llumar are capacitatea de a retine caldura din interior iarna si de a o tine la distanta pe cea din lunile calduroase de iarna, iar faptul ca retine si filtreaza pana la 99% din razele UV, ar trebui sa fie inca un motiv in plus sa optati pentru aceasta solutie optima, fie ca sunteti din Brasov, fie ca nu.

 

Niciun comentariu.

Lasa un comentariu