Mamaia, Solutia unei Vacante Perfecte pe Litoralul Romanesc

Sejur 24, agentia de turism online care ofera incredere si siguranta turistilor, incurajeaza publicul sa isi concentreze atentia pe litoralul romanesc anul acesta, datorita multitudinii de oferte de cazare hoteluri Mamaia disponibile si a preturilor accesibile pentru romani. Statiunile de lux de pe malul Marii Negre devin puncte de interes pentru toti cei care doresc sa aiba parte de relaxare dar si de divertisment, aventura si adrenalina in timpul concediului. Sejur 24 este agentia de turism care aduce in atentia publicului cele mai proaspete oferte Mamaia 2015 in hoteluri de 3, 4 sau 5 stele. Turistii care sunt ingrijorati din cauza bugetului au posibilitatea de a achizitiona pachete de vacanta in regim Early Booking pentru a se bucura de preturi promotionale, discounturi si oferte surpriza.

Mamaia este locatia ideala pentru un sejur litoral Romania, avand in vedere atractiile turistice din zona, proximitatea fata de alte statiuni turistice importante, cele mai renumite cluburi, restaurante, cafenele pe plaja si facilitati private. Sporturile de apa precum skijet-ul, iahting-ul, windsurfing-ul, kitesurfing-ul, schiul nautic, etc., sunt doar cateva dintre activitatile prin intermediul carora turistii pot avea parte de un sejur litoral Romania activ. Satul de vacanta Mamaia, hotelurile de lux, imprejurimile care abunda de naturalete, parcul de distractii Aqua Magic si multe alte atracti sunt preferatele turistilor in sezonul de vara.

Cei care doresc sa petreaca o vacanta perfecta pot profita de promotiile avantajoase oferite de Sejur 24 pentru pachete achizitionate in regim early Booking pana la 31 martie. Astfel, acestia pot petrece un sejur litoral Romania lipsit de griji, in hoteluri de 3, 4 sau 5 stele. Turistii care vor profita de ofertele de cazare hoteluri Mamaia se vor bucura de servicii de inalta calitate, de asistenta unui personal calificat si de o gastronomie romaneasca si internationala de renume. Hotelierii pun accentul anul acesta pe confortul si siguranta turistilor, dar si pe oferte Mamaia 2015 care sa promoveze turismul romanesc din toate punctele de vedere. Cei care doresc sa exploreze si alte locatii atragatoare ale litoralului au posibilitatea de a vizita statiuni precum Eforie Nord, Jupiter, Venus, Saturn, Neptun, Costinesti, etc. In colaborare cu Sejur 24, turistii vor putea beneficia de oferte Mamaia 2015 care includ pensiune completa, demipensiune sau mic dejun. Rezervarile pot fi facute online, fara a exista necesitatea deplasarii la un oficiu, iar voucherele de vacanta pot fi primite in format electronic de catre fiecare calator in parte in doar cateva ore.

Niciun comentariu.

Lasa un comentariu