INCEPE CUPA AMATORILOR LA FOTBAL

“CUPA AMATORILOR LA FOTBAL” isi propune atragerea amatorilor de fotbal intr-o competitie sportiva de socializare, relaxare si distractie. Nu sunt acceptati la competitie jucatorii legitimati la cluburi sportive de fotbal sau jucatorii profesionisti.


 1. Modul de organizare si sistemul de joc

  “CUPA AMATORILOR LA FOTBAL” se desfasoara sub forma unei competitii structurate pe 12 etape cu echipe 5 + 1 (maximum 4 rezerve), pe terenuri oficiale de minifotbal. Etapele sunt saptamanale, 1 editie/saptamana, in ziua de joi , ora 18:00, complex Sud Arena (www.sudarena.ro) sau sambata, complex Agronomie- Sport Team . Prima editie va avea loc Joi – 28 mai – ora 18:00 – SUD ARENA!

Sistemul de joc este : Grupe + playoff – totul in aceeasi zi. Durata unui meci va fi cuprinsa intre 10 – 30 minute in functie de numarul echipelor inscrise la fiecare etapa.

Grupele vor contine 3, 4 sau 5 echipe in functie de numarul total de echipe participante la editia respectiva. Alcatuirea grupelor se face prin tragere la sorti. Daca nu pot fi realizate grupe cu numar egal de echipe se va aloca cate 1 echipa in plus in fiecare grupa in ordinea numerica/alfabetica a grupelor. Fiecare echipa va sustine 1 partida cu fiecare adversar din grupa sa. Din fiecare grupa se vor califica primele 2 echipe conform punctajului, respective 3 puncte victoria, 1 punct remiza si 0 puncte infrangerea. Daca exista egalitate intre 2 echipe criteriul de departajare va fi considerat victoria din meciul direct. Daca exista egalitate intre 3 sau 4 echipe criteriul de departajare va fi considerat gol-averajul (suma golurilor inscrise minus suma golurilor primite) in toate partidele jucate in cadrul grupei, dupa care victoria din meciul direct.


 1. Taxa de participare si inscrierea echipelor

Taxa de participare este de 30 lei / persoana / etapa, respectiv 150 lei / echipa / etapa. (capitanul echipei si rezervele participa gratuit). Facilitati incluse: vestiare, tricouri departajare, minge joc, parcare privata, terasa, tribune suporteri.

Inscrierea echipelor pentru fiecare etapa se comunica organanizatorului de catre capitanii echipelor pana la inceperea etapei (recomandat cu 1 zi inainte).

Echipele pot participa la toate etapele sau doar la anumite etape, nu exista obligativitatea de participare implicita.

Responsabilitatile capitanului de echipa:

– responsabil cu alegerea numelui echipei

– responsabil cu alcatuirea lotului (permanent + rezerve) la fiecare etapa

– responsabil cu inscrierea echipei la etapele competitiei

– responsabil cu relationarea/informarea organizatorului cat si a echipei

– responsabil cu pastrarea cupei si a titlurilor la nivel de echipa

– responsabil cu disciplina in cadrul echipei

 1. Premiile evenimentului

In cadrul competitiei se vor premia in cadrul fiecarei etape primele 3 locuri cu diploma, medalii, cupa si diverse produse/servicii de la sponsori.

La finalul competitiei se va premia primul loc in clasament cu diverse produse/servicii din partea organizatorului si/sau sponsorilor.

 

 1. Clasamentul general CUPA AMATORILOR LA FOTBAL
  Clasamentul general va cuprinde suma punctelor acumulate in fiecare etapa astfel:
  1 PUNCT – PARTICIPARE LA ETAPA
  3 PUNCTE – CLASARE IN PRIMII 16
  5 PUNCTE – CLASARE IN PRIMII 8
  7 PUNCTE – CLASARE LOCUL 4
  8 PUNCTE – CLASARE LOCUL 3
  9 PUNCTE – CLASARE LOCUL 2
  10 PUNCTE – CLASARE LOCUL 1

Clasamentul va fi actualizat si prezentat pe site-ul ECHIPA DE JOC si pe pagina FB oficiala a evenimentului.

Pentru intrebari / informatii suplimentare / inscrierea echipei in competitia “CUPA AMATORILOR LA FOTBAL” va rugam sa contactati organizatorul .

Organizator: ECHIPA DE JOC

Contact: Andrei Popa – 0722.579.023

E-mail: contact@echipadejoc.ro

 

 

 

Niciun comentariu.

Lasa un comentariu