Idmag.ro, cel mai important furnizor de solutii pentru mobilitate cu o cifra de afaceri de peste 49 milioane de lei

Data de 18 mai 2016 a reprezentat un eveniment deosebit de important pentru compania Smart ID Dynamics S.A, cel mai important furnizor de servicii si solutii pentru mobilitate de la noi din tara. Compania a inregistrat in anul precedent o crestere a cifrei de afaceri cu aproximativ 200%, ajungand astfel la imprsionanta cifra de afaceri de 49 de milioane de lei si o crestere a profitului cu aproximativ 300% spre doesebire de anii precedenti. Aceste cresteri substantiale se datoreaza in principal vanzarilor realizate pe segmentul automatizarilor industriale, precum si datorita solutiilor mobile destinate proceselor de core business.

Solutii industriale de la Idmag, ce alegem?

Idmag este la ora actuala cel mai complex magazin online care pune la dispozitia clientilor cea mai diversificata gama de solutii industriale moderne, de la diverse imprimante mobile, special create pentru companii, pana la numeroase solutii de automatizare, indispensabile oricarei companii care cauta metode practice de a eficientiza cat mai bine timpul de lucru al muncitorilor. Toate aceste componente au adus companiei in anul 2015 un profit net de 4 milioane de lei si o incredibila cifra de afaceri de 49 de milioane de lei.

Aplicatii software pentru depozitare – Idmag.ro

Anul precedent insa a adus totodata companiei Smart ID Dynamics S.A si titlul de „Best Solution Partener” din partea gigantului Zebra Technologies, liderul mondial pe segmentul echipamentelor si solutiilor de mobilitate de tip enterprise. Acest lucru s-a datorat in principal eforturilor permanente ale companiei de a pastra o legatura stransa cu clientii prin oferirea unor solutii de mobilitate si automatizare de calitate care sa se alinieze perfect pe necesitatile actuale ale companiilor.

Calitatea produselor, preturile tot mai avantajoase, precum si serviciile de suport ireprosabile sunt cateva dintre aspectele care au dus la propulsarea magazinul online Idmag pe cea mai importanta pozitie in cadrul motoarelor de cautare, devenind astfel cel mai de incredere magazin online care ofera solutii industriale din Romania. Astazi, datorita acestor aspecte, mii de clienti au incredere in calitatea produselor pe care magazinul Idmag le comercializeaza.

Idmag este cel mai mare magazin online in cadrul caruia aveti posibilitatea de a gasi cea mai numeroasa gama de solutii industriale de la diverse tipuri de imprimante insustriale, pana la cele mai complexe echipamente din categoria automatizarilor industriale. Toate aceste echipamente, precum si multe alte solutii se regasesc in portofoliul magazinului Idmag la cele mai avantajoase preturi de pe piata.

Niciun comentariu.

Lasa un comentariu