Greseli in elaborarea unor mape personalizate

mape personalizate - 2013 Astazi, exista o multime de solutii pentru promovarea unei afaceri, a unei organizatii sau  a unui eveniment singular (ori anual). Indiferent de canalele de comunicare alese, de buget sau de publicul targetat, se poate obtine o rata buna de acceptare. Totusi deseori, chiar esenta materialelor promotionale personalizate este inteleasa gresit sau administrata intr-un mod ineficient. Cum putem corecta acest lucru astfel incat sa avem rezultatele dorite, cu un minim  de efort? Vom aborda in acest articol cateva modalitati prin care putem evita greselile ce se refera la pregatirea si tiparirea de mape personalizate. Aceste obiecte, aparent lipsite de importanta, nu trebuie vazute doar prin prisma utilitatii lor – aceea de a contine foi, brosuri, materiale promotionale de diferite tipuri, ci trebuie sa beneficieze de o atentie sporita si in ce priveste estetica lor. Descopera mape personalizate care sa scoata in evidenta in mod corect informatiile dorite, intr-o gama variata de dimensiune, materiale si modele!

 

– In primul rand, evitati sa mai utilizati acele mape simple – standard, care nu au imprimat niciun element de identificare a brandului, uneori oferind si un  look ieftin. Inlocuiti-le cu solutii in diferse forme, pline de culoare, ce vor fi observate nu doar de catre clienti, ci si de cei din jur!

– Incercati sa ramaneti la varianta standard (ca dimensiune) – A4 – aceasta fiind cel mai usor de transportat si accesat, chiar daca are diverse compartimente pentru pic, blocnotes sau documente.

– Daca va hotarati asupra unor mape colorate in masa intr-o culoare (nuanta) rece, nu utilizati litere de culoare inchisa ci indreptati-va catre imprimarea cu alb, auriu, galben sau argintiu – pentru a crea o estetica clara, plina de contrast.

– Nu folositi elemente de imprimare aurie  (folio) cu elemente argintii! Este o regula generala, aplicabila si la alte obiecte personalizate promotionale.

– Nu neglijati informatiile importante pe o astfel de mapa – datele de contact, elementele de brand, poate chiar o scurta referire la o oferta speciala, acreditari, autorizari sau premii, etc.

25289

– In niciuna din situatii sa nu oferiti clientilor sau partenerilor mape personalizate patate, defecte sau indoite. Aceasta situatie, des intalnita cand se ajunge la ultimele bucati ale unui set poate fi evitata daca se alege  comandarea unui numar suficient de astfel de materiale.

– Nu luati in calcul metoda clasica de finisare prin serigrafie (datorita costurilor mai mari si a perioadei mai lungi de executie) ci indreptati-va spre tehnologia digitala, de ultima generatie, ce asigura rezultate excelente, intr-un timp scurt, la preturi foarte accesibile.

– Alegeti doar accesoriile de care aveti nevoie: nu optati pentru variante cu clapete, cu 2 sau mai multe buzunare, cu fereastra, cu bloc notes atasat, cu inchidere prin fermoar, cu suruburi, decat daca aveti neaparata nevoie de acestea.

 

Dupa cum am vazut, numeroase din aceste sfaturi se refera la prima etapa – alegerea unei firme de tipografie care sa realizeze respectivele lucrari; apoi, aproape la fel de important e pregatirea unui design adecvat, care sa scoata in evidenta imaginea companiei, brandul acesteia, remarcandu-se din multime. Gaseste aici mape personalizate care sa raspunda nevoilor tale – de la cele de conferinte, la cele de prezentare ! Alege sa dezvolti corect aceste seturi de obiecte promotionale, pentru a obtine rezultatele dorite.

Niciun comentariu.

Lasa un comentariu