Ghid de planificare a petrecerii pentru copii

articole-petrecere-copiiMai ales daca esti la inceput de drum in ale planificarii petrecerii perfecte pentru ziua de nastere a copilului, sau daca organizezi o petrecere pentru un eveniment special (nunta, botez) la care vei avea si o masa a copiilor, iata care sunt pasii obligatorii, pentru ca totul sa fie un succes deplin:

  • Alege o locatie children-friendly, desi nu se poate spune ca oferta de astfel de locuri pentru Bucuresti, cel putin, este foarte variata, dar vei gasi totusi cateva idei interesante.
  • Transforma-ti copilul in partener pentru organizare si vei afla in scurt timp cate idei minunate iti poate da, unele dintre ele care nici nu ti-ar fi trecut prin cap.
  • Alegeti impreuna o tema pentru petrecere, astfel incat totul sa se invarta in jurul unui punct central.
  • Faceti invitatii atractive pentru copiii pe care ii asteptati la petrecere.
  • Nu uitati sa alegeti cat mai multe tipuri de articole petrecere copii: poti fi baloane si piñatas, trompete sau suflatori cu teme speciale, bannere pentru decorarea camerei, fete de masa adecvate temei alese initial, la fel ca si farfuriile si paharele pentru cei mici
  • Nu prelungiti petrecerea mai mult decat este cazul, pentru ca cei mici se plictisesc repede, mai ales daca nu le mentineti interesul treaz cu ceva activitati deosebite, cum ar fi personajele invitate, concursurile, activitatile creative sau face painting-ul.
  • Nu pregatiti mancare complicata si greu de mancat. Copiii au nevoie de ceva simplu, si o varianta ideala ar fi sandwich-urile taiate in forme atractive pentru cei mici sau mini-pizza.
  • Pentru momentul tortului alegeti melodii speciale, populare in randul copiilor si cantati alaturi de ei. Alegeti un tort cu un design interesant pentru toate categoriile de varsta invitate, care sa reuseasca sa ii bucure pe toti.

Un nou obicei incepe sa capete tot mai multi adepti si pe la petrecerile de la noi, si anume micile cadouri sau atentii oferite la final copiilor invitati. Frumos ambalate si adecvate temei, ele vor fi un final de efect pentru toti.

 

Niciun comentariu.

Lasa un comentariu