Fierastrau vertical de nivel profesional

Munca operatorilor din domeniul prelucrarii lemnului este fructificata cu atat mai bine in rezultate complexe si moderne datorita utilajelor dotate cu tehnologii de ultima ora. Acestea simplifica procesul de productie si cresc precizia si viteza de lucru, demonstrand cat de departe contribuie progresul tehnologic in succesul intr-o astfel de industrie. Modelele de fierastrau vertical ajuta la prelucrarea eficienta a panourilor de mari dimensiuni, fiind o investitie importanta pentru orice mediu profesional.

masiniunelte.store.ro este locul in care orice specialist isi poate gasi utilajele necesare desfasurarii activitatii, indiferent de volumul de lucru, numarul de angajati si dimensiunile atelierului sau santierului. Portofoliul de fierastraie verticale masiniunelte.store.ro este asigurat de producatorul german Winter. Acesta este partenerul preferat al operatorilor din santiere din toata lumea, oferind solutii cu raport calitate-pret foarte bun si performanta adaptata nevoilor diverse. Fierastraiele verticale Winter imbina foarte util un design solid cu dimensiuni compacte, motoare puternice cu o precizie ridicata a incizorului si o capacitate mare de lucru, fiind o investitie ideala.

Dimensiuni compacte si performanta maxima

Unul dintre avantajele portofoliului de fierastraie verticale oferit de masiniunelte.store.ro si Winter este acela ca raportul dintre dimensiunile aparatelor si performanta si capacitatea de lucru a acestora. Astfel,  aparatele necesita un spatiu redus de lucru, putand fi asezate si in atelierele mai putin generoase din acest punct de vedere.

Modelele au capacitati de  taiere a panourilor cu dimensiuni de pana la 5100 mm x 2200 mm x 60 mm. Constructiile compacte reprezinta astfel un atu extrem de important. Constructiile aparatelor sunt in acelasi timp robuste si prevazute cu finisaje premium menite sa faciliteze un control cat mai la indemana. Constructiile robuste asigura faptul ca prelucrarea se va desfasura fara vibratii si torsiune. In ceea ce priveste controlul, acesta se realizeaza cu o precizie ridicata, incizorul putand fi reglat in detatliu. Panoul de comanda este prevazut cu informatii dispuse in mod logic.

Pentru o manevrabilitate mai mare, seria de fierastraie verticale Winter este insotita de cadre mobile si beneficiaza in acelasi timp de afisaj digital pentru cursa orizontala si cea verticala, precum si sisteme de fixare foarte eficiente.

Accesoriile standard pentru un astfel de utilaj includ o panza circulara, o panza incizoare, cadrul mobil automat, role de transport, scule si o hota de exhaustare pentru asipirarea rumegusului generat in urma procesului de debitare. Panzele sunt consumbaile ce se inlocuiesc odata cu deteriorarea sau pierderea preciziei. Portofoliul magazinului include toate consumabilele si accesoriile necesare desfasurarii activitatii.

Membrii echipei masiniunelte.store.ro pot oferi consultanta atat pentru achizitie, in vederea alegerii modelului potrivit activitatii desfasurate si incadrat intr-un anumit buget, cat si pentru utilizare, intretinere si revizie. Comunicarea deschisa cu clientii este unul dintre atuurile cele mai importante ale echipei. Experienta de peste 10 ani pe piata si numarul mare de colaborari reusite reprezinta cea mai buna carte de vizita a echipei.

Magazinul urmareste sa fie mereu actualizat si sa ofere solutii de cea mai inalta calitate la preturi bune.  Livrarea se efectueaza rapid, iar munca poate fi inceputa in cel mai scurt timp.

 

 

 

 

 

Niciun comentariu.

Lasa un comentariu