Echiparea bicicletelor pentru competitiile de dirt/freeride

Noi tipuri de cadru de la Dartmoor – seriile 2013

 

dartmoor-2013Romania incepe sa se remarce tot mai mult in estul Europei in domeniul sportiv, in zone mai putin explorate, oarecum – precum cel al sportului pe doua roti. Nu ne referim doar la campionatele de ciclism, pe sosea, ci si la numarul mare de rideri care prefera downhill-ul, freeride-ul, cross countryy sau street-ul, dirt-ul. Conform acestei cresteri, au aparut pe piata, atat in marile orase dar si in mediul online o serie de spatii de comercializare – un astfel de magazin de biciclete poate sa acopere o gama larga de oferte; in functie de dorintele fiecarui rider, la nivele diferite. In zona dirt/street/park si freeride /all mountain (cat si bmx) incepe sa se observe o incredere tot mai mare catre produsele, componentele si accesoriile marcii poloneze Dartmoor – fie ca e vorba de cadre, jante, scaune, ghidoane, butuci, pedaliere, pedale, chiar si echipamente. In acest domeniu, achizitia acestor produse trebuie sa se realizeze cat mai usor – multi romani prefera sa cumpere componentele din magazinele online, precum www.bikeshopbm.ro si sa isi construiasca bicicleta dupa propriile dorinte, propriul stil de riding – chiar motto-ul companiei poloneze Dartmoor e „Ride your way!”.

  • Ce se prefera la acest inceput de an si de sezon? Noile cadre pentru freeride si 4C – Dartmoor Hornet 2013, sunt cu siguranta inovatiile care la un pret accesibil, vin in 3 marimi, la greutati reduse, avand un down tube hydroformed personalizat si un head tube tapered ce asigura o conexiune mai  rezistenta decat modelele clasice, sudate in mod standard. Totodata, designul te va face remarcat – el vine echipat si cu un BB de 73 mm si ISCG-05.
  • Pentru cei care prefera dirt-ul, Dartmoor readuce TWO4PLAYER in prim plan – pregatit pentru roti de 24, realizat integral din dartmoor-two4player-albastrutubulatura de aluminiu 7005 (tratate termic), impresioneaza prin noul sau look si noile culori; jugul asimetric completeaza forma top tube-ului dublu strunjit si a head-tube-ului strunjit in interior – la 1.1/8″ pentru o scadere a greutatii.
  • Pentru cei ce iubesc trickurile cu bmx-ul, Dartmoor introduce in martie noul Nami v.3, negru – purtand semnatura lui Dawid Godziek. Construit din faimosul Sanko 100% Cr-Mo 4130, cu tubulatura multiplu strunjita si dropouturi scurte – CNC. Se poate cumpara in 3 dimensiuni, momentan doar pe negru.

Asadar, noul sezon incepe promitator pentru echiparea bicicletelor de competitie. Ramane de vazut cum vor evolua participantii la competitiile de profil din tara noastra.

 

Niciun comentariu.

Lasa un comentariu