Curatarea ruginei cu ajutorul sablarii umede

Societatea Sablare Mobila Srl ofera servicii de sablare umeda, directionate catre orice tip de metal care sufera de aparitia ruginii.

Procedeul de oxidare si aparitia ruginei duc la uzura accentuata a metalelor si nu iarta nimic, indiferent ca vorbim despre metale grele folosite in industrie sau de caroserii auto. Din fericire, exista si solutii eficiente impotriva ruginii, iar una dintre ele este sablarea umeda, serviciu despre care detalii se pot gasi pe www.sablare-romania.ro.

Cand se poate folosi sablarea?

Este o solutie perfecta pentru indepartarea vopselurilor si a ruginii de pe caroserii auto sau pentru curatarea jantelor auto, ori pentru sablarea navelor foarte mari din industria navala sau chiar pentru curatarea tevilor de gaz.

De asemenea, sablarea umeda poate sa curete rugina si de pe alte elemente mai mult sau mai putin comune, cum ar fi gardurile din metal, podurile realizate din acest material, balustrade sau diverse constructii.

 De ce sablare umeda?

Exista multe motive pentru care o astfel de solutie se dovedeste eficienta si cat se poate de potrivita:

  • Este rapida. Intregul proces da un randament rapid si permite curatarea suprafetelor de metal fara a fi intrerupta activitatea.
  • Este mobila. Sablarea umeda poate sa fie facuta oriunde, direct la sediul sau locuinta clientului.
  • Nu produce praf. Este o solutie sigura pentru mediul inconjurator si pentru oamenii din jur. Nu produce nici praf, nici poluare.
  • Dispune de inhibator de rugina. Suprafetele curatate de rugina prin intermediul sablarii vor fi protejate timp de 72 de ore impotriva aparitiei procesului de oxidare, timp suficient pentru a fi vopsite si protejate pe termen lung si foarte lung.
  • Nu exista risc de scantei. Sablarea elementelor riscante, cum ar fi tevile de gaz, poate sa fie un procedeu destul de periculos. Din fericire, sablarea umeda de la sablare-romania.ro este cat se poate de sigura in acest sens, neexistand pericul de aparitie a scanteilor.

Sablarea oferita de cei de la sablare-romania.ro este o solutie eficienta, extrem de atractiva din punct de vedere al costurilor si sigura, ceea ce o face solutia optima pentru curatarea oricarui tip de material.

 

Niciun comentariu.

Lasa un comentariu