Credite refinantate pentru persoane fizice si juridice

Fie ca ne place sau nu, cu totii ne-am gandit macar o data sa ne luam un credit la banca pentru a ne face un viitor frumos. E greu sa pornesti o afacere de la zero in ziua de azi, e dificil sa-ti cumperi o casa sau un apartament, o masina sau un obiect electrocasnic esential vietii, iar daca nu contractezi un credit toate acestea sunt practic imposibile.

Fiecare banca dispune de o oferta diversa de credite, atat pentru persoane fizice, cat si pentru persoane juridice sau persoane fizice autorizate. Fie ca vorbim de credite ipotecare, credite de nevoi personale sau un credit pentru Prima Casa, trebuie sa aruncam o privire si peste oferte refinantari credite bancare, iar o resursa utila in acest sens este noul lansatul site creditbook.ro – primul site web de anunturi destinat celor peste 4.5 milioane de persoane fizice, juridice si persoane fizice autorizate din Romania care doresc refinantari credite rapid, in functie de tipul creditului contractat, valuta, perioada, dobanda creditului, comisioanele lunare si anuale la creditele in derulare, suma lunara de plata, alte rate de plata, banca finantatoare, venitul pe familie si garantii.

Prin intermediul Credit Book utilizatorii pot posta anunturi in vederea refinantarii pentru urmatoarele tipuri de credite: card de credit pentru cumparaturi, credit pentru nevoi personale fara garantii, credit pentru nevoi personale cu garantii imobiliare, credit imobiliar/ipotecar, credit auto, credit pentru studii, credit pentru tratamente medicale, linie de credit, credit pentru investitii, credit de contract, credit sezonier, plafon factoring si multe altele.

Reprezentantii bancilor comerciale pot gasi prin intermediul creditbook.ro potentiali clienti carora le pot oferi conditii mai avantajoase pentru creditele pe care le au contractate.

Niciun comentariu.

Lasa un comentariu