Coafuri trendy pentru par scurt

Cand vine vorba de tunsorile cu parul scurt, problema cea mai intalnita este coafarea acestuia. Aceste genuri de coafuri pentru par scurt se potrivesc oricarui gen de femeie, avand posibilitatea de a avea un look îndrăzneţ, si rebel
Multe femei evita adoptarea acestui gen de tunsoare, adevarul fiind faptul că femeile cu parul scurt si cu tunsoarea potrivita intra extrem de repede in evidenţa, nu doar tunsoarea ci si feminitatea femeii. Totuşi avantajele sunt numeroase, iţi ocupa puţin timp spalatul şi uscatul, iar coafarea şi intreţinerea lui va fi ca o joaca, motiv pentru care cheltuieşti mai puţin la stilist. Alt avantaj este faptul ca vopsitul va da rezultate mai bune chiar şi acasa uniformitatea culorii putand fi obţinuta fara ajutorul unei prietene sau unui stilist profesionist.

Unul din efectele parului scurt este modul in care te întinereşte cu caţiva ani, iar look-ul este unul proaspat si tineresc la orice varsta. Alt efect al acestei tunsori este naturaleţea şi predilecţia spre simplitate, dar trasatura definitorie va fi intotdeauna ‘lejeritatea’. Daca eşti o fire non-conformista, parul scurt se va potrivi de minune, tocmai datorita uşurinţei cu care ţi-l poţi modela dupa bunul plac.
Este important de ştiut că odata ce te-ai decis sa abordezi acest stil, va trebui sa fii foarte atentă la forma feţei în alegerea astfel de coafuri. Pentru faţa patrata trebuie ca parul să aiba volum la spate şi poate fi din ce in ce mai lung spre faţa pentru faţa rotunda, un breton uşor lateral şi o tunsoare ce se termina deasupra barbiei va oferi un aspect elegant si simplu; faţa ovala este cea mai avantajata cand vine vorba de tunsori scurte, acestea putand avea un aspect dezordonat care sa denote naturaleţe; iar pentru femeile cu faţa in forma de inimă este recomandat bretonul lung, lateral, parul puţin sub barbie cu uşoare colţuri.

 

Niciun comentariu.

Lasa un comentariu