Cele mai populare jocuri pentru fete: jocurile cu Barbie

 

Un nou site de jocuri cu Barbie va fi lansat in curand pe piata romaneasca: este vorba de jocuricubarbie.club. Acesta si-a propus sa aduca o perspectiva noua asupra jocurilor pentru fete, oferind o alternativa de petrecere a timpului liber si de dezvoltare a instinctelor potrivita varstei si mediului in care fetitele se dezvolta.

De ce am ales sa dezvoltam acest proiect?

Initiativa de dezvoltare a unui site de jocuri cu Barbie apartine unei companii de web design care are la dispozitie resursele necesare implementarii unei astfel de idei intr-un timp scurt si intr-o maniera cat mai profesionala. In urma unui studiu pe piata jocurilor online romanesti, compania a decis ca dezvoltarea unui astfel de site va fi benefica atat pentru copii, cat si pentru parinti.

Prin ce se diferentiaza de alte site-uri de profil?

Ce aduce nou site-ul jocuricubarbie.club este, in primul rand, design-ul deosebit. Acesta inspira calitate intr-o maniera joviala si feminina, fiind ideal pentru publicul tinta. Cateva dintre categoriile de jocuri cu Barbie cu ajutorul carora atat copiii, cat si parintii se pot delecta sunt jocurile de imbracat, de gatit, sau de coafat si machiat.

Un alt element definitoriu al site-ului este selectia calitativa a jocurilor care se regasesc aici. Spre deosebire de alte site-uri, care contin, pe langa jocurile cu barbie, si jocuri cu alte personaje feminine, proiectul nostru se concentreaza exclusiv pe consacratul model de feminitate si frumusete care isi are originea in Statele Unite.

Un alt avantaj major al acestui proiect este faptul ca viteza de raspuns in timpul navigarii in interiorul site-ului, dar si in timpul unui joc, este deosebit de buna. Acest lucru se datoreaza tehnicilor de ultima generatie folosite, care economisesc resurse si optimizeaza in permanenta functionarea site-ului indiferent de numarul de vizitatori si jucatori.

Ce asteptari avem?

Avand in vedere ca proiectul a fost dezvoltat de o companie cu experienta in domeniul online si in dezvoltarea unor site-uri de succes si de mare calitate, dar si in promovarea eficienta in motoarele de cautare, se estimeaza ca site-ul va inregistra cateva mii de jucatori in prima saptamana – numar ce va fi in continua crestere avand in vedere popularitatea acestui tip de jocuri pe internet.

 

 

Niciun comentariu.

Lasa un comentariu