Cel mai nou site de chestionare auto

Attagency anunta lanasarea unui nou site care vine in ajutorul tuturor celor care intentioneaza sa obtina permisul auto.

Noul site are un rol informativ si cuprinde articole utile  pe tema obtinerii permisului, dar si chestionare pentru toate categoriile de permise, astfe incat, oricine, indiferent de optiunea aleasa, isi va putea testa cunostintele.

Chestionarele auto puse la dispozitie sunt de actualitate si in conformitate cu legislatia rutiera la zi. Site-ul are si un caracter motivational, pentru care autorii posteaza frecvent articole despre importanta pasilor firesti obtinerii permisului auto si diverse stiri interesante.

Pe site-ul DRPCIV exista si o rubrica despre etapele din procesul evaluarii, dar si pasii premergatori. Fie ca va intereseaza categoria B sau oricare alta categorie, site-ul contine detalii importante pentru fiecare rubrica (A,B, BE, C, D), totul fiind foarte bine structurat, informat si accesibil.

O data cu lansarea noului site, cei de la drpciv.net promit o interfata prietenoasa, usor de utilizat. Un aspect important este viteza de incarcare a site-ului. Acum mult mai rapid si eficient, drpciv.net se afla printre cele mai bune site-uri de profil, din punct de vedere al functionalitatii. Poate fi accesat atat de utilizatorii de desktop, functionand pe orice browser (firefox, internet explorer, chrome), cat si de cei care folosesc telefon sau tableta, fiind optimizat astfel incat, oriunde te-ai afla, sa poti intra pe site fara probleme si fara a fi necesara crearea unui cont de utilizator.

scoala-soferi-bucuresti-061

Drpciv.net se anunta a fi cel mai complet site de chestionare auto, cu un timp de raspuns real si un design simplu si usor de folosit. Toate aceste aspecte vin in ajutorul utilizatorului, viitorul detinator de permis, pentru a face din acest site, pe langa o sursa de informatie si o experienta placuta.

Pe de alta parte drpciv.net invita pe cei interesati, sa citeasca in prealabil legislatia, care se gaseste atat in varianta hard-copy cat si in format electronic, facand din asta o etapa esentiala in calatoria pe care orice viitor sofer trebuie sa o parcurga.

Mai mult, drpciv.net garanteaza autenticitatea chestionarelor incarcate pe site si sustin ca toti cei care vor parcurge testele online, nu vor avea probleme in trecerea cu brio a testului teoretic.

Chestionarele parcurg toate cele 4 parti importante: legislatie rutiera, mecanica, conduita preventiva, tehnici de prim ajutor. Site-ul ofera peste 2000 de intrebari structurate in categorii, astfel incat iti poti testa cunostintele pentru fiecare categorie in parte,  sau sub forma de chestionar oficial, unde intrebarile vor fi aleaorii si din toate categoriile. In cazul in care un raspuns este gresit, automat se genereaza raspunsul corect, impreuna cu o scurta explicatie.

Drpciv.net este un site educational, asemanator cu site-ul oficial al politiei si are acelasi scop. El vine in ajutorul celor care vor sa isi exerseze cunostintele, dupa studierea riguroasa a legislatiei, in vederea obtinerii persimsului auto.

Site-ul poate fi accesat de oricine este interesat nu numai de exercitiu, facut prin parcurgerea testelor, ci si de cei care vor sa stea la curent cu ultimele stiri in  materie de legislatie, inmnatriculari etc. Pentru mai multe informatii accesati www.drpciv.net

Un comentariu pentru “Cel mai nou site de chestionare auto”

  1. Dana
    15 aprilie 2016 at 5:29 am #

    Examenul de sala este destul de greu, legile se schimba si e foarte bine sa ai un suport online pentru asta.

Lasa un comentariu