Cel mai mare site de comert online s-a bucurat de peste 5.000 de vizitatori din prima zi!

Prima zi a lunii septembrie a fost marcata de lansarea site-ului comandaonline.com, unul dintre cele mai mari site-uri de e-commerce din Romania. Datorita promovarii de exceptie si a eforturilor depuse in realizarea sa, care au dus la un rezultat de calitate deosebita si care vine in ajutorul vizitatorilor si utilizatorilor sai prin centralizarea miilor de produse din cele mai cunoscute magazine online de pe piata din Romania.

Ce aduce diferit comandaonline.com?

Site-ul are ca scop restrangerea mai multor magazine online intr-unul singur, pentru a veni in ajutorul persoanelor care nu dispun de foarte mult timp liber si prefera sa isi faca cumparaturile online. Pentru a facilita experienta acestora, dezvoltatorii proiectului au depus eforturi sustinute si consistente pentru a crea un super-magazin online ce depaseste orice asteptare atat cand vine vorba de numarul si diversitatea produselor disponibile, cat si cand vorbim despre calitatea acestora sau a modulului de comanda.

Ideea

“Am venit cu initiativa dezvoltarii acestui proiect dupa ce am observat cate site-uri si formulare trebuie sa utilizeze, in medie, un internaut care prefera sa cumpere online. Pe langa faptul ca un astfel de client acceseaza intre 3 si noua site-uri de comert online, acesta trebuie sa isi adapteze stilul de cautare si navigare in site in functie de fiecare producator in parte. Cu ajutorul proiectului comandaonline.com, oricine doreste sa cumpere online are acum posibilitatea de a filtra produsele in functie de criteriile dorite o singura data pentru nenumarate magazine.” a subliniat unul dintre dezvoltatorii proiectului.

Provocarea

“Cu siguranta cea mai mare provocare a fost gasirea unui numitor comun printre toate denumirile si caracteristicile produselor comercializate de companii diferite. Cu toate astea, satisfactia din momentele in care am vazut ca forma proiectului nostru se definitiveaza din ce in ce mai mult a fost nepretuita.” a declarat managerul proiectului comandaonline.com.

 

Niciun comentariu.

Lasa un comentariu