Cel mai mare cinema în aer liber din România la Arad în Parcul Eminescu

cinema aer liber
Cel mai mare cinema în aer liber din România va fi deschis, marţi, într-un parc din centrul Aradului, unde vor fi proiectate, timp de şase zile, inclusiv filme de Oscar, între care ”The Theory of everything”, iar intrarea va fi liberă
În perioada 7 – 12 iulie 2015, de la ora 21.30, Centrul Municipal de Cultură Arad și Asociația Culturală Metropolis îi invită pe toți arădenii la cinema în aer liber.
„Va fi cel mai mare cinema în aer liber din România. Vor fi proiectate şase filme de autor, utilizând cel mai performant echipament de proiecţie în aer liber existent acum în ţară, pe un ecran gonflabil de 120 de metri pătraţi. Avem singurul proiector digital mobil din ţară de 17.000 lumeni, care permite urmărirea filmelor la o calitate înaltă”, a declarat Ramona CreţuVor fi proiectate 6 filme de autor, utilizând cel mai performant echipament de proiecție în aer liber din România, un ecran gonflabil de 120 m², și singurul proiector digital mobil din țară, de 17.000 lumeni, care permit urmărirea filmelor la o calitate înaltă, întâlnită în marile cinematografe ale lumii.Accesul pentru vizionarea filmelor este liber.

Săptămâna de cinema în aer liber debutează mâine, 7 iulie, ora 21.30 cu filmul TEORIA ÎNTREGULUI/ THE THEORY OF EVERYTHING, în regia lui James Marsh, cu Eddie Redmayne în rolul principal, laureat al premiului Oscar pentru cel mai bun actor. Filmul descrie relaţia dintre Stephen Hawking şi soţia sa, Jane. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când erau studenţi la Cambridge în anii ’60, exact în vremea în care viitorul mare om de ştiinţă începea să sufere consecinţele afecţiunii care l-a paralizat, forţându-l sătrăiască într-un scaun cu rotile şi să se exprime cu ajutorul unui computer.

Un comentariu pentru “Cel mai mare cinema în aer liber din România la Arad în Parcul Eminescu”

  1. Andreea
    9 iunie 2016 at 1:58 pm #

    Ce treaba buna. in bucuresti din pacate s-a inchis cinematograful in aer liber 🙁

Lasa un comentariu