Ceasurile Casio un accesoriu la moda

Astazi, vom trage o privire la un nou ceas Casio, de aceasta data apartinand liniei Baby G, si anume modelul BLX100-7B. Pentru cei familiarizati cu gama de ceasuri Casio, este bine de stiut ca modelul in fata caruia de inclinam nu prezinta prea multe surprize: este rezistent la socuri, rezista in apa pana la o adancime maxima de 200 metri, deci il puteti lua si in vacante, in cadrul acelor minunate scufundari, si prezinta o varietate de moduri de oprire, sincronizare, s.a.m.d. De asemenea, la fel ca orice alt produs Casio G-Shock, dispuneti o iluminare de fundal foarte eficienta.

Stilul se mentine in aceeasi nota, fara nicio nota discordanta, dat fiind ca lumina este una alba, si nu capata diferite nuante gen portocaliu, albastru sau oricare alta.

Caracteristica unica a modelului Casio Baby G BLX100-7B consta in faptul ca prezinta un ecran wide. Dupa ce introduci longitudinea, va afisa deasupra orei nivelul actual al mareei. Util pentru cineva care sta la malul marii, nu? Acesta poate fi purtat la fel de bine si intr-o sala de sport, desi culoarea il recomanda ca facand parte dintr-o gama ceva mai selecta, adresata cu precadere doamnelor, respectiv domnisoarelor din viata noastra.

Sigur, pentru multe dintre acestea, modelul poate fi considerat prea mare si, totodata, ostentativ, daca e sa il purtam la birou. In definitiv, vorbim despre un ceas sport complet functional si, urmarindu-l dintr-o alta perspectiva, rupt din tiparul ‘fashion’ in ceea ce priveste aspectul sau. Pretul nu este unul tocmai exorbitant (maxim 100$), deci suficiente motive pentru a-l achizitiona. Inca o mica piesa in puzzle-ul de ceasuri Casio incropit peste noapte. Dupa luna decembrie, ne asteapta o a doua luna a cadourilor, martie, motiv pentru care nu merita sa irosim prea mult timp, cumparaturile fiind la un click distanta, fie ca vorbim despre ceasuri, imbracaminte si alte accesorii.

Niciun comentariu.

Lasa un comentariu