Ce culori, imprimeuri și accesorii se poartă în materie de cizme în 2017-2018

Venirea sezonului rece nu presupune trecerea la culori închise și fără viață.  Designerii marilor case de modă ne-au pregătit trenduri de cizme în culori vii, îndrăznețe, cu imprimeuri originale, în  modele diverse, care să ne scoată din cenușiul anotimpurilor reci. Magazinul Zappatos ți-a pregătit pentru această iarnă modele variate de cizme fashion colorate, cu imprimeuuri, accesorii sau croieli inedite.

Cizmele cu imprimeu

De câteva sezoane imprimeurile sunt în mare vogă, dar anul acesta mai mult ca oricând fashionistele  adora să-și afișeze picioarele într-o pereche de cizme cu print animal sau floral. În 2017-2018 se poartă cizmele cu imprimeuri cu flori, frunze și tulpini, care par naturale, în culori și forme desprinse din realitate. Gucci, Dolce & Gabbana, Isabel Marant, si Erdem aduc vara în colecțiile lor de toamnă-iarnă, prin imprimeuri cu flori originare, ce ne poartă cu gândul la zilele călduroase de vară. Imprimeurile florale pe cizme te ajută să îți afișezi latura delicată, feminină și romantică.

Imprimeurile animale sunt un trend major al acestui an. Le regăsim pe cizme sub forme diverse – dungi de zebră, piele de crocodil sau pete de leopard, în culori inspirate din natură (maro, verde, dar și roșu, roz și albastru), dar și nuanțe de neon ori tonuri de roz, prezente în colecțiile lui  Roberto Cavalli, Jeremy Scott și Maison Margiela.

Cizme colorate

În sezonul toamnă-iarnă 2017-2018 se poartă culorile. Albastru, roșu, galben și maro sunt principalele culori în trendințe în acest sezon, fie ca optezi pentru monocromatică sau pentru o pereche de cizme alcătuite din mai multe culori. Monocromatica este predominantă, albul și negrul fiind cele două nonculori care rămân în topul preferințelor. Atunci când optezi pentru o pereche de cizme dintr-o singură culoare, albă sau neagră, te poți juca din punct de vedere cromatic cu restul pieselor vestimentare, astfel încât să creezi look-uri diferite și vii.

Pentru femeile care doresc să iasă în evidență, cizmele în nuanțe metalice sunt opțiunea perfectă. De regulă nuanțele metalizate erau consacrate ocaziilor de seară, fiind considerate un accesoriu destul de strident pentru a fi purtat în timpul zilei.  Anul acesta designerii au permis includerea cizmelor metalizate în ținutele de zi, prin texturi speciale care nu dau senzația de prea încărcat. Astfel, poți purta acum cu încredere și pe timpul zilei o astfel de pereche de cizme dacă ai o personalitate puternică, îndrăzneață și dornică să atragă priviri.

Cizme accesorizate

Anul acesta, în confecționarea cizmelor se folosesc multiple elemente de decor și pe toate gusturile, astfel încât fiecare femeie își poate alege cel puțin o pereche de cizme accesorizate pe placul ei.

Cizmele cu barete, șireturi și curele sunt principalul trend al acestui sezon. Designerii marilor case de modă dau dovadă de creativitate și originalitate, prin modurile inspirate în care folosesc aceste accesorii – cizmele cu șiret care seamănă cu un corset aplicat pe picior, barete sau curelușe plasate în locuri pe care nici nu le bănuim (la gleznă, pe gambă, pe părțile laterale, pe vârful cizmei, oriunde). Unele modele de cizme cu șireturi seamănă cu nişte ghete înalte, dar regăsim șireturi și la cizmele înalte peste genunchi ori la cizmele cu toc cui si vârf ascutit.

Cizmele cu funde, volane, dantele ori mărgele cuceresc fashionistelor care vor să adauge o notă de feminitate și romantism ținutei.

Cizmele glitter sunt pentru femeile care adoră excentricul. Cizmele cu sclipici arată incredibil într-o ținută inteligent construită şi trebuie să devină un accesoriu must have în acest sezon pentru fiecare femeie care are o personalitate pozitivă.

Cizmele în stil rock sunt decorate anul acesta cu lanțuri, ținte, fermoare atipice și alte elemente metalice grunge. Merg purtate cu piese vestimentare din piele ori cu ținute all black.

Culoarea, extravaganța și exoticul cizmelor aflate în tendințe în sezonul toamnă-iarnă 2017-2018, ne încântă și ne luminează zilele înnorate. Magazinul Zappatos pune la dispoziția fashionistelor o gamă largă de modele de cizme colorate, cu imprimeuri ori accesorizate, pentru toate gusturile.

 

 

 

 

Niciun comentariu.

Lasa un comentariu