Care este cel mai important lucru in pariurile online?

Sunt pe cale de a va soca, cu siguranta orice parior sportiv care citeste acest articol. in timp ce majoritatea dintre noi sunt sub impresia ca toata lumea pariuriurilor sportive castiga pe termen lung, atat timp cat acestea pariaza destul de des, acest lucru nu este de fapt adevarat. Toata lumea stie de siteurile de pariuri online sau casele de pariuri au un avantaj fata de pariorii acestora. Cu toate acestea, daca rolurile ar fi inversate, in asa fel incat pariorul sportiv sa fie intotdeauna in avantaj?

Acest lucru este posibil. Ai auzit vreodata de jucatorul in avantajul termen lung? Aceasta este o eticheta pe care companiile de pariuri mari, o pun jucatorilor care castiga pe termen lung. Chiar daca „in medie” casele au un avantaj de 4,55% pe pariuri corecte (2.38% in jur de -105), cuvantul cheie este „medie”; jucatorii gasesc un avantaj pe pariuri unde avantajul de pariuri este negativ. Fie ca ca vrei sa fi un parior profesionist, sau incercati sa faci niste bani pe langa, primul pas pe care trbeuie sa il faceti este sa nu faceti pariuri -VA .

Valoarea asteptata este folosita foarte des de jucatorii profesionisti. Pentru a explica ce inseamna in termeni simpli voi folosi un exemplu. Sa spunem ca ne-am decis sa avem un concurs de aruncat moneda. Aruncam moneda si imi dai 1 $ pentru fiecare rezultat de cap, iar eu iti dau 1 $ pentru fiecare rezultat de pajura. Am putea arunca moneta pe vesnicie si nici unul dintre noi nu va avea vreodata un avantaj deoarece, in medie, jumatate din timp am pierdut un dolar, iar jumatate din timp am castigat 1 $. Desi vor fi si variatii, atata timp cat am dat cu banul de destule or,i in cele din urma vom ajunge la egalitate. Acest pariu special, are o valoare asteptat neutra .

Acum, sa spunem ca m-am saturat de aruncat cu banul, si doresc sa renunt, in acest timp tu imi oferi o afacere mai buna ca sa ma tii in joc. Acest nou acord consta in a ma plati cu 1.10 $ pentru fiecare cap,iar eu inca sa platesc 1 $ pentru fiecare pajura. Ce se intampla acum este ca jumatate din timp eu am castigat 1.10 dolari si jumatate din timp am pierdut 1 $. Daca am arunca de 100 de ori la o medie de 50 de victorii de 1.10 dolari (55$) si 50 de pierderi de 1$ (50$). La fiecare stema am un rezultat pozitiv (+ VA) de 5 centi. Pentru ca moneta imi ofera mie acest avantaj, tu ai opusul meu si esti pe minus cu 5 centi (-VA).

Fiecare pariu facut in pariurile sportive are ori o valoare pozitiva asteptata (+ VA), ori o valoarea asteptare negativa (-VA), sau, in cazuri rare, o valoare neutra. Castigarea pariurilor sportive necesita evitarea -VAsi gasirea + pariuri VA.

Niciun comentariu.

Lasa un comentariu