Cadouri pentru barbatii eleganti si sofisticati

Sa cumperi un cadou pentru un barbat pe care deja il cunosti destul de bine pare un lucru facil pentru ca ii stii gusturile, preocuparile si caracterul. Dar ce faci cand nu ai prea multe informatii despre barbatul pentru care trebuie sa cauti un cadou; iar daca acesta este un domn sofisticat si elegant atunci misiunea ta se complica. Iata cateva idei de cadouri pentru barbati care pot fi de folos pentru a gasi pe cel potrivit pentru un astfel de barbat.

Cadourile clasice sunt mereu cea mai la indemana solutie pentru barbatii eleganti. Acest tip de cadouri este potrivit pentru ca trece testul durabilitatii, nu se va demoda si sunt cel mai des folosite de catre barbatii care stiu ce vor. De exemplu, portofelul din piele fina, de caliate este un cadou stilat care va fi apreciat pentru ca isi isi va aduce mereu aminte de persoana care i-a oferit un cadou stilat dar si pentru ca acest  tip de cadou atrage privirile admirative ale persoanelor din jurul sau si lasa impresia de bun gust.

Setul  pentru barbierit este si el un cadou clasic pentru barbatii care pun pret pe calitate si rafinament. Un set de lux pentru barbierit devine un cadou potrivit deoarece imbina eleganta si utilul ceea ce il va face pe destinatar sa aprecieze in fiecare dimineata gusturile tale.

Atunci cand suntem in cautarea unor cadouri pentru barbatii eleganti nu putem trece peste accesoriile care le poarta zi de zi. Barbatii sofisticati prefera accesoriile lucrate foarte bine pana in cele mai mici detalii. Asadar daca alegi astfel de cadouri trebuie sa fi atent la toate amanuntele. Daca alegi sa daruiesti un set de butoni pentru camasa unui barbat despre care nu stie multe lucruri opteaza pentru culori neutre precum alb, negru si argintiu pentru ca ele se potrivesc unei gamei variate de modele si culori; opteaza pentru alte nuante doar in cazul in care cunosti bine barbatul ce urmeaza sa ii primeasca. Hainele barbatesti precum precum costumele, cravatele, si camasile se aseamana destul de mult intre ele, fi sigur ca orice accesoriu pe langa acestea va fi remarcat imediat.

Daca aceste accesori iti se par mult prea comune atunci un clips de bani sigur va sparge monotonia cadourilor. Desi nu foarte des folosite, clipsurile sunt accesorii utile si elegante, care se strecoara cu usurinta in buzunarul oricarui barbat; clispsul pentru bani este  potrivit mai ales barbatilor care nu poarta portofel.

Daca trebuie sa alegi un cadou pentru un om de afaceri atunci cadourile de birou sunt o solutie cu care nu dai gres. Ofera-i un ceas de birou cu un cadran deosebit ce se va face remarcat printre aglomerarea de obiecte din birou. Intrumentele de scris  din materiale de calitate, cutitele pentru deschiderea corespondentei cu o forma speciala sau globurile pamantesti pentru birou reprezinta cadouri ideale pentru barbatii carieristi si sofisticati.

Luxul reprezinta grandoare, eleganta si calitate duse la cel mai inalt nivel. Cadourile de lux nu sunt necesitati, ci pot fi denumite mai degraba capricii. Si pentru ca un dar se ofera din suflet unei persoane fata de care doresti vrei sa ii dovedesti recunostinta nu tinde sa alegi cadouri superficiale doar pentru ca sunt scumpe, ci indreapta-te catre cadouri elegante si de calitate.

Niciun comentariu.

Lasa un comentariu