Ai colesterol mare? Iată cum poți scăpa de el fără medicamente!!!

Soluția pentru persoanele care suferă de aceste probleme este laserterapia BIOquant.

Este primul dispozitiv cu ajutorul căruia puteți scăpa de colesterol, în confortul căminului Dvs.

Aparatul funcționează pe principiul acțiunii laserului asupra sângelui. Sarcina globulelor roșii este de a lega oxigenul, de a-l transporta spre celule în tot corpul și de a elimina dioxidul de carbon. În cazul nivelului crescut al colesterolului și al altor grăsimi din sânge, globulele roșii se lipesc între ele. Astfel capacitatea lor de a lega oxigen și dioxid de carbon se reduce semnificativ.

Nivelul crescut al grăsimilor din sânge și elasticitatea redusă a vaselor sanguine, eventual și venele obturate, sunt una din cauzele suprasolicitării asupra inimii noastre și a tensiunii arteriale crescute.

Conform statisticilor din țara noastră, peste 50% dintre români suferă de hipercolesterolemie (colesterol mărit), iar unul din trei români suferă de hipertensiune arterială. De asemenea, la fiecare 30 de minute un român moare de infarct.

Prin utilizarea regulată a aparatului BIOquant globulele roșii nu se mai înlănțuiesc și nu se lipesc între ele , dar se deplasează în organismul nostru libere.

Crește capacitatea globulelor roșii de a lega o cantitate mai mare de oxigen, de a elimina mai bine dioxidul de carbon, astfel îmbunătățindu-se metabolismul celular.

Utilizarea regulată a aparatului BIOquant poate regla nivelul colesterolului și a celorlalte grăsimi din sângele Dvs, reduce probabilitatea de a se produce cheaguri de sânge (tromboză), ajută la stabilizarea tensiunii arteriale, o mai bună sangvinizare a creierului, astfel îmbunătățind și memoria Dvs. BIOquant ajută semnificativ în cazul membrelor inferioare prost sangvinizate ca urmare a diabetului, și întărește sistemul imunitar.

Puteți comanda o testare gratuită a acestui aparat și o analiză gratuită a stării de sănătate, aici sau la numărul de telefon 0359/ 466 334.

 

 

Niciun comentariu.

Lasa un comentariu