Acum poti gasi cel mai bun avocat online!

Fiecare dintre noi s-a lovit cel putin o data de o problema legala. In timp ce unii, mai norocosi, au reusit sa remedieze aceste nereguli pe cale amiabila, altii au fost nevoiti sa apeleze la servicii de avocatura pentru solutionarea conflictului. In aceste situatii, este normal sa cauti cele mai bune servicii.

Ce ne-am propus?

Portalul Avocatii.net a fost lansat in urma cu o saptamana si are ca obiectiv oferirea unor informatii de mare acuratete si actualizate zilnic persoanelor care au nevoie de servicii de avocatura. Desi exista alte cateva site-uri de profil in Romania, niciunul dintre ele nu corespunde standardelor propuse de noi. Prin urmare, am decis sa luam noi initiativa dezvoltarii unui portal de avocatura cu adevarat util.

Cu ce se diferentiaza?

Avocatii.net este o initiativa ingenioasa si ambitionasa de a restrange intr-un singur site cei mai buni avocati la nivel national.

“Am venit cu ideea dezvoltarii unui astfel de site atunci cand ne-am confruntat, la fel ca multi altii, cu niste problematici legale si am constatat ca e mai greu decat pare sa gasesti un avocat de incredere. Dupa lungi si tumultoase discutii si brainstorming-uri, am ajuns la concluzia ca cea mai buna solutie pentru a estima calitatea unor servicii de avocatura este <inteligenta de grup> – mai simplu spus, am implementat un sistem de review-uri si de votare prin intermediul caruia utilizatorii au ocazia sa gaseasca cele mai de incredere servicii” – a declarat Octavian Manaila, coordonatorul proiectului.

Cu toate acestea, in afara de informatiile transparente pe care le ofera portalul, un alt atu major este acuratetea si cantitatea impresionanta de informatie care poate fi regasita pe pagina fiecarui avocat. Pentru a obtine aceste informatii, echipa Avocatii.net a desfasurat o etapa ampla de cercetare prin diferite miloace – web, e-mail sau telefon. De aici a rezultat si calitatea deosebita a site-ului, dar si satisfactia vizitatorilor de pana acum, site-ul inregistrand un numar mult mai mare de oaspeti decat se astepta echipa initial.

 

Niciun comentariu.

Lasa un comentariu