Acum e mai la indemana sa mergi la stomatolog!

Un nou portal national de cabinete stomatologice va fi inaugurat in acest sfarsit de saptamana. Cu ajutorul sau, vizitatorii cu probleme ale dentitiei pot cauta clinicile si cabinetele stomatologice din zonele adiacente lor si intr-o anumit interval de preturi si pot chiar citi opiniile altor pacienti care au vizitat clinica sau cabinetul respectiv.

Initiativa

“Ne-am hotarat sa dezvoltam site-ul cabinetstomatologic.org pentru a veni in ajutorul persoanelor care sunt in cautarea unor servicii stomatologice de calitate, la preturi corecte. Initiativa a apartinut project manager-ului nostru, care a ajuns la concluzia ca atunci cand vine vorba de serviciile din domeniul sanatatii nu exista loc de riscuri sau de planuri secundare; mai exact, atunci cand ai nevoie de servicii medicale, trebuie sa fii sigur ca faci alegerea corecta intrucat de cele mai multe ori nu exista cale de intoarcere” a declarat Mihai Similea, web developer in cadrul proiectului cabinetstomatologic.org.

Prin ce se diferentiaza de alte portaluri de profil?

Cabinetstomatologic.org este, in aparenta, un site la fel ca multe altele din domeniul medical: incorporeaza o multitudine de cabinete medicale si informatii complete despre acestea, astfel incat vizitatorului (care este, de cele mai multe ori, si pacient) sa ii fie mai usor sa gaseasca un cabinet cu servicii de calitate intr-o zona convenabila.

Cu toate acestea, proiectul inregistreaza o serie de avantaje cu care altele similare nu se pot lauda. Poat cea mai importanta caracteristica, dar si cea mai utila din punctul de vedere al pacientilor, este faptul ca opiniile altor pacienti sunt publice, transparente si 100% reale. Avand in vedere ca majoritatea dintre celelalte site-uri fie editeaza, fie creaza de la zero opiniile si review-urile pe care ar trebui sa le lase utilizatorii, acesta este ubn beneficiu major.

Un alt punct forte ar proiectului este acuratetea informatiilor regasite aici. Fie ca este vorba de serviciile oferite, de dotarile cabinetului sau de indicatiile de orientare si mijloacele de transport cu care se poate ajunge la locatia respectiva, si multe altele.

Niciun comentariu.

Lasa un comentariu