7 Puncte de care un magazin de biciclete tine cont

2013100705Care sunt elementele cu care un magazin de biciclete se poate remarca in aceasta piata tot mai competitiva, atat la nivel national cat si local? Vom incerca sa raspundem la aceasta  intrebare in urmatoarele randuri, privind lucrurile atat din perspectiva cumparatorilor, a celor care au mai avut tangente cu acest sport, a celor noi in zona de ciclism, cat si din unghiul vanzatorilor. Descopera oferta de biciclete prin Hypersport, pentru a fi pregatit inca de pe acum pentru noul sezon.

– Dobandirea si utilizarea unor cunostiinte temeinice de tehnica in zona tuturor categoriile de biciclete. Astfel, trebuie cunoscute diferentele dintre clasicele biciclete de oras, bmx-uri, cursiere, tipurile de mountain bike, single-speed-uri  si asa mai departe.

– Mai mult de atat,  e nevoie de abilitati de mecanica, prin tehnicieni specializati.  Utilizarea sculelor si uneltelor performante poate sa simplifice lucrurile, insa ele nu vor inlocui niciodata munca asidua din spatele usii de service, atentia, dedicarea sau cunostiintele diverselor sisteme instalate pe aceste biciclete.

– Locatia potrivita este un alt aspect major – cu cat traficul este mai mare in acea zona (si ne referim la circulatia oamenilor prin fata vitrinelor magazinului), cu atat e mai bine. Desi, acest lucru va veni cu un cost.

– Un interes sporit trebuie  aratat fata de noii clienti – nu doar cei care sunt interesati de biciclete, ci si cei care trec pragul magazinului pentru prima data, in incercarea de a gasi piese, accesorii sau echipamente potrivite. Un magazin de biciclete va fi cu atat mai apreciat cu cat nu incearca sa isi vanda marfa cu orice chip, ci pentru ca reuseste sa creeze relatii, sa nu faca pe nimeni sa se se simta ca un incepator ce nu stie nimic sau nu se poate compara cu personalul din magazin. Aceste relatii de prietenie si respect reciproc sunt cele ce dureaza, transformand un simplu vizitator intr-un client fidel, poate pentru vreme de ani de zile.

– Revistele de specialitate, cataloagele si brosurile sunt de asemenea extrem de utile intr-un magazin de biciclete. Tot aici intra si afisarea si posibilitatea consultarii sau imprumutarii (ori vanzarii) de harti turistice, trasee de biciclete – alaturi de cateva sfaturi din partea personalului din magazin, ele asigura revenirea respectivilor rideri. E foarte important, asadar, sa fie cunoscute traseele de trail riding din zona sau judetul respectiv .

– Reducerile la echipamente, piese, ori pachete de produse achizitionate, cat si la manopera de service sunt alte criterii pozitive.

Desigur, aceste lucruri pot sa varieze, in functie de tipul de biciclete preferate de clienti, de amplasarea magazinului, de perioada din an sau de vechimea magazinului. Pentru a  gasi un loc ce reuseste sa aplice aceste principii cu succes, acceseaza oferta Hypersport – magazin biciclete si gaseste produsele si serviciile de care ai nevoie.

Niciun comentariu.

Lasa un comentariu