Agentia de turism VACANTA anunta cele mai atractive oferte

Agentia de turism VACANTA va invita sa vizitati site-ul www.vacanta.com.

Daca doriti ca planificarea vacantei sa fie fara griji organizata cu profesionalism si seriozitate, atunci consutarea unei agentii de turism este solutia perfecta pentru oricine. Vacanta.com dispune de parteneriate cu agentii din strainatate sau din tara, oferind cele mai bune conditii de transport si cazare la cele mai bune si accesibile preturi.

Obiectivul firmei este de a crea o solutii turistice cu pachete personalizate pentru dumneavoastra in functie de programul si bugetul dorit. Asadar utilizand serviciile VACANTA puteti rezerva vacanta dorita fructificand la maxim concediul de care dispuneti, fie ca doriti o cruasiera de lux sau un City break pentru a evada un weekend.

VACANTA ofera servicii speciale pentru copii si persoanele in varsta unde dispuneti de pachete cu reduceri substantiale la sejururile din Romania sau din strainatate. Astfel toate categoriile de varsta pot beneficia de cele mai bune preturi atunci cand alegeti o vacanta in care sa scapati de aglomeratia si caldura orasului sau in cazul in care doriti cateva zile de relaxare in cele mai bune conditii de pe piata din Romania.

Serviciile turistice oferite de VACANTA sunt:

vacanta-Servicii de consultanta pentru a oferi confortul maxim la pretul dori pentru programe turistice
-Cazare la hoteluri sau hosteluri dorite la preturi rentabile
-Bilete de avion la cel mai bun pret
-Servicii Rent-a-Car
-Planificare si organizare de excursii de grup
-Asigurare medicala de calatorie

Dispunem de peste 5000 de pachete de vacanta si 130.000 de hoteluri, bilete de avion de la peste 310 companii aeriene, 5000 de cruaziere si peste 1500 de oferte de cazare in Romania.

Pe site-ul www.vacante.com sunt oferite toate optiunile de cautare necesare pentru a rezerva rapid si usor o vacanta pe placul dumneavoastra.

Va recomandam sa faceti rezervarile cu mult timp inainte de data de imbarcare pentru a beneficia de cele mai bune preturi. Unele cruaziere necesita rezervare cu un an inainte in cazul in care doriti sa obtineti un pret mai resonabil si pentru a rezerva camerele perfecte.

Turistii pot de asemenea sa descrie experienta lor prin comentariile adaugate pe site, pentru a oferii si celorlalti turisti posibilitatea de a alege cea mai buna oferta de cazare pentru urmatoarea vacanta.

Telefon & Email
Vodafone: +4 0726 877 173
Orange: +4 0755 697 180
Fix: +4 021 568 38 77
Email: info@vacanta.com

Social
Pentru a obţine răspunsuri la întrebări în timp real despre vacante, Tweet@Vacanta.com
Urmaţi-ne pe Facebook

Niciun comentariu.

Lasa un comentariu